• info@bazarsalg.dk
  • FRAGT KUN 39KR.  
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE                                GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 300KR

HANDELSBETINGELSER

 

 

BETALING

Vore priser er alle angivet i DKK og er uden moms da vi ikke er momsregistreret. Bemærk dog, at fragt og forsendelse først tillægges den samlede ordre til sidst.

 Vi tilbyder handel med Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Visa Debit, American Express, Discover & Paypal. Læs mere under Betalingsmuligheder.

Vi kan aldrig trække et beløb, som er større end det, du selv har godkendt.

RETURRET

Hos Bazarsalg.dk har du fuld returret på alle dine køb. Skulle du fortryde købet, kan enhver vare returneres indenfor 14 dage fra den dato du har 
modtaget varen. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur. Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde som da du modtog den, samt vedlægge en kopi af fakturaen og skrive dit reg. nr. og konto nr. på fakturaen. Du skal også kontakte os senest 14 dage efter du har modtaget varen så vi er klar over at du vil tage returretten i brug. Du skal altid sørge for at få en bekræftelse fra os og gemme den. Hvis varen har været brugt eller original emballage ikke er intakt vil bazarsalg.dk vurdere værdiforringelsen og efterfølgene sætte resterende beløb ind på din konto.

Købsbeløbet vil blive overført til din bank konto indenfor 7 dage. Du skal selv betale fragten for varer der returneres. For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, skal du få en kvittering for afsendelse. Samtidig er varen dit ansvar under transporten og der vil blive lavet en værdiforringelses vurdering hvis varen er gået i stykker når vi modtager pakken. Så sørg for at pakke varen forsvarligt ind.

Pakker der er sendt pr efterkrav modtages ikke og vil blive sendt retur til afsender 

 

UAFHENTEDE PAKKER

Hvis ikke du afhenter din pakke inden for 10 dage, vil pakken blive sendt retur til os. I dette tilfælde vil du ikke få leveringsomkostningerne tilbage, da vi jo allerede har betalt speditøren for levering af din pakke.

Hvis du ønsker at vi gensender din pakke, skal du indbetale beløbet for fragten via bankoverførsel til os, efter aftale.

Hvis du ønsker at annullere ordren vil vi overføre købsbeløbet for varerne, men ikke for fragten til din bank konto.

Du modtager en mail fra os hvis vi får din pakke retur hvor vi aftaler om du ønsker genlevering, eller annullering af ordren.

Bemærk at uafhentede pakker ikke er dækket af fortrydelsesretten!

 

FEJLBEHÆFTEDE VARER & FORKERTE VARER

Oplever du at modtage en forkert vare, sender du blot varen retur til os, og vi sender fragtfrit en ny vare til dig. Er varen udsolgt tilbagefører vi det fulde beløb til dig. I tilfælde af fejlbehæftede varer er returforsendelsen naturligvis også fragtfri for dig, og du følger blot samme fremgangsmåde som ved returnering. Kontakt os med det samme hvis du oplever dette.

 

REKLAMATION

Det kan ske, at der er en fejl eller mangel på en vare. I den situation er det vigtigt at du kontakter os. Vi vil selvfølgelig være behjælpelig med at afhjælpe reklamationen. Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Det er vigtigt, at du kontakter os inden for rimelig tid efter du har opdaget manglen. Afhængig af manglens omfang vil du enten få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage.

For at vi kan godkende en reklamation er det selvfølgelig en betingelse, at reklamationen er berettiget og at fejlen ikke er opstået fordi du har brugt produktet fejlagtigt eller har ydet anden skadeforvoldende adfærd. Det er vigtigt at være opmærksom på, at glimmer, perler, broderier eller andet pynt skal behandles forsigtigt. Glimmer og sølv/guld vil med tiden miste sin glans efter vask og slidtage.

Hvad er rimelig tid? Reklamerer du inden for 2 måneders tid anses reklamationen for at være rettidigt. En godkendt reklamation betyder også, at vi refunderer rimelige omkostninger til fragt. Rimelige omkostninger er breve sendt som B-post.

Kontakt os altid inden du afsender varen. Muligvis kan vi ud fra et billede finde en løsning

Vi gør opmærksom på, at ved at acceptere disse vilkår og betingelser acceptererer du samtidig vores leverings betingelser, som du finder her: Leverings betingelser

Ny kunde

Opret konto

Ved at oprette en konto kan du hurtigere handle, samt se ordrehistorik og ordrestatus.

Fortsæt

Eksisterende kunde