• info@bazarsalg.dk
  • FRAGT KUN 39KR.  
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE                                GRATIS FORSENDELSE VED KØB OVER 300KR

Vi sender nu alle pakker med:

 

Vi har i starten af 2017 besluttet ikke at sende med PostNord mere, da de har hævet deres priser. PostNord's pakker er nu ikke momsfritaget mere. Dette gør at det er betydeligt dyrere at sende en pakke med PostNord. Derudover har vi oplevet mange pakker som har været meget lang tid undervejs og flere som slet ikke er kommet frem. Servicen fra PostNord er simpelthen for ringe. Desværre.

Vi sender dine varer 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget betaling for din bestilling. Der kan dog forekomme ekstra leveringstid ved fejl, uforudsete komplikationer, sygdom, leveringsproblemer mm. Dette hører dog til sjældenheder og Bazarsalg.dk kan ikke stilles til regnskab af nogen art for en senere leveringstid. Vi vil dog gøre alt hvad vi kan for at mindske leveringstiden bedst muligt.

Vi har desværre oplevet at varer sendt som breve ofte er forsvundet og aldrig dukket op. Derfor har vi valgt kun at sende vores varer som pakker med tracking nummer og forsikring. Dette gør at vi føler os meget mere sikre på at du modtageter dine varer hurtigt og i god behold. Dette er til alles bedste selvom det måske er 10kr dyrere, har vi erfaret at det er godt lagt ud. Du slipper for at rende på posthuset og ringe til postdanmark for at efterspørge din pakke, samt skrive mails eller ringe til os for at finde din pakke. Så derfor sender vi alle vores forsendelser i Danmark med GLS som pakker med forsikring og track & trace nummer og du kan altid spore din pakke på GLS hjemmeside og se hvor langt den er nået. Din pakke bliver sendt med eller uden levering efter dit ønske. Hvis du vælger uden levering skal pakken afhentes i en GLS PakkeShop nær dig. Den præcise adresse vil stå når du tjekker track & trace nummeret på https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke (Dette vil du modtage på email når vi har gjort din pakke klar til afsendelse)

Læs mere om betingelserne for din pakke med GLS her https://gls-group.eu/DK/da/pakkelevering Husk at GLS ikke arbejder i weekender og på helligdage. Så pakker bliver kun afhentet eller bragt ud på hverdage.

Kontroller altid at varen ikke er blevet beskadiget under transporten. Hvis du oplever dette så skal du klage til speditøren (GLS fx) og kontakte os med det samme. Hvis du kan se på pakken at den er ødelagt skal du nægte og modtage den før du har konstateret om indholdet er beskadiget. Hvis dette er tilfælde skal speditøren erstatte varen da vi sender vores pakker med forsikring. Du skal hermed afvise at modtage pakken fordi den er beskadiget.

Vi sender ikke varer pr. efterkrav.

Det er altid kundens ansvar at oplyse det korrekte navn og den korrekte adresse samt at samme navn er skrevet korrekt på din postkasse eller dør. Hvis nogle af disse fejl skulle forekomme vil pakken blive returneret til os og hermed skal kunden betale fragtbeløbet igen for genlevering.

Det er altid kundens ansvar at sørge for at varene bliver fortoldet korrekt og bazarsalg.dk kan ikke holdes til ansvar over for disse omkostninger.

- Bemærk at gratis forsendelse altid skal afhentes i en GLS Pakke Shop -

 

FORSENDELSE TIL DANMARK

Det koster 39Dkk pr ordre.

Det tager typisk 1-3 dage for levering

Vi leverer gratis til GLS pakkeshop hvis du køber varer for 300kr eller derover

 

FORSENDELSE TIL EU LANDE

EU Lande: Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland,Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, 

Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig

Det koster 99DKK pr ordre

Det tager typisk 2-10 dage for leveringen,

 

FORSENDELSE TIL EUROPA LANDE

Europa lande: Norge, Grønland, Island, Schweiz, Færøerne, Albanien, Andorra, Armenien, Azerbajdzhan, Azorerne, Bosnien.Herzegovina, De Canariske Øer, Georgien, Gibraltar, Belarus,

Kazakhstan, Kirgizistan, Liechtenstein, Makedonien, Monaco, Montenegro, Russia, Serbien, Tadzhikistan, Tyrkiet, Ukraine, Uzbekistan, Vatikan Staten,

Det koster 99DKK pr ordre

Det tager typisk 2-10 dage for leveringen Der kan forekomme ekstra tid pga toldbehandling.

Bemærk at disse lande er uden for EU eller toldpligtige så der kan forekomme ekstra gebyrer i form af moms, told, beskatning osv.

Undersøg priser hos myndighederne i dit land

Bazarsalg kan på intet tidspunkt holdes til ansvar overfor ekstra omkostninger som ankomstland har pålagt og du skal dermed selv stå for udgifterne

• På grund af meget strikse regler for import til Rusland sender vi ikke til Rusland i øjeblikket •

 

FORSENDELSE TIL RESTEN AF VERDEN

 

Det koster 139Dkk pr ordre

Det tager typisk 4-10 dage for leveringen, dog kan det tage op til 1 måned pga. toldbehandling

Bemærk at  der kan forekomme ekstra gebyrer i form af moms, told, beskatning osv.

Undersøg priser hos myndighederne i dit land

Bazarsalg kan på intet tidspunkt holdes til ansvar overfor ekstra omkostninger som ankomstland har pålagt og du skal dermed selv stå for udgifterne.

 

Kontakt os hvis du ikke kan finde dit land når du indtaster adressen. Så vil vi prøve vores bedste på at finde en fragt virksomhed der vil tage sig af opgaven.

 

Ny kunde

Opret konto

Ved at oprette en konto kan du hurtigere handle, samt se ordrehistorik og ordrestatus.

Fortsæt

Eksisterende kunde